Παράδοση

από το 1992...

...ακολουθούμε πιστά την έννοια της Αυθεντικής Παραδοσιακής Ελληνικής Κουζίνας.

Βρισκόμαστε ανάμεσα στην πιο δημοφιλή διαδρομή, στο νησί των Ιπποτών, από την Κοιλάδα των Πεταλούδων και στις 7 Πηγές, στο γραφικό χωριό, την Ψίνθο.
Εδώ βρίσκεται κι η ταβέρνα «Αρτέμιδα», μόλις 900m από την πλατεία του χωριού, παίρνοντας τον δρόμο για Αρχίπολη- 7 Πηγές.
Η «Αρτέμιδα» είναι μια οικογενειακή ταβέρνα κι από το 1992 ακολουθεί πιστά την έννοια της αυθεντικής παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας.

Taverna Artemida - Rodos

Οι πρώτες ύλες και τα κρέατα που χρησιμοποιούμε είναι φρέσκα κι από παραγωγούς των γύρω περιοχών. Το ελαιόλαδο που βάζουμε στα φαγητά είναι αγνό, παρθένο, δικής μας παραγωγής. Το ψωμί που έρχεται στο τραπέζι σας είναι ζυμωμένο από εμάς και φουρνισμένο στον παραδοσιακό μας ξυλόφουρνο. Τα φαγητά φούρνου τα σιγοψήνουμε για πολλές ώρες.
Όλα όσα σας προσφέρουμε είναι φτιαγμένα από εμάς, όπως τα υπέροχα παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού και τα μυρωδάτα λικέρ από τα χέρια της Μαρίας. Η Άννα μαγειρεύει στην κουζίνα της «Αρτέμιδας» για εσάς μαζί με την Μαρία, ενώ ο Γιώργος ψήνει και φουρνίζει και η Τζένη σας καλωσορίζει.